-
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] نصب گرافیک MSI 660ti 2GB روی مین گیگا P55 ؟
نقل قول:
این کیس رو دو سال پیش به راحتی sapphire 5870 روش نصب کردم . 99% بهش میخوره رفیق
سلام داداش خسته نباشی اون طولش چقد بود که نصب شد؟ اذیت نکرد؟
-
نقل قول:
سلام داداش خسته نباشی اون طولش چقد بود که نصب شد؟ اذیت نکرد؟
حدود شاید یک سانت الی دو سانت از این کوچیک تر بود . و حدود 4 سانت جا داشت .
-
نقل قول:
حدود شاید یک سانت الی دو سانت از این کوچیک تر بود . و حدود 4 سانت جا داشت .
پس طبق اون چیزی که میگین تازه باید حداقل یک سانتم اضاف بیارم عکس مادربردو گذاشتم رو اسلات دوم از بالا نصب میشه خوب نظر شما چیه داداش؟
-
نقل قول:
پس طبق اون چیزی که میگین تازه باید حداقل یک سانتم اضاف بیارم عکس مادربردو گذاشتم رو اسلات دوم از بالا نصب میشه خوب نظر شما چیه داداش؟
به نظر من جا میشه . کارت هم میتونی از نیما بخری
-
نقل قول:
به نظر من جا میشه . کارت هم میتونی از نیما بخری
خوب این قیمتش چنده ؟ این دوستمون کجا رفت؟
-
بهشون پیغام خصوصی بده . قیمتش همون حدود بودجه شماست . به هر حال جنس ایشونه و قیمت میده بهتون .
-
-
اگر گرافیک روی اسلت اول میخورد همانور که بهادر گرامی فرمود به احتمال قوی مشکلی نبود
روی اسلت دوم هم با یکم فشار به بالا احتمالا بسته میشه
-
نقل قول:
اگر گرافیک روی اسلت اول میخورد همانور که بهادر گرامی فرمود به احتمال قوی مشکلی نبود
روی اسلت دوم هم با یکم فشار به بالا احتمالا بسته میشه
داداش پیامتو چک کن ممنون:give_rose:
-
راستی دوستان حالا با نصب این گرافیک به نظر شما که تو سخت افزار تجربه بیشتری دارین بقیه قطعات سیستمم برای گیم.........فتوشاپ خوبه؟ ابته رمو هم بعد ارتقا میدم:1. (23):
-
رم دوتا عدد 4 گیک مثل هم بگذارید .البته قبل از خرید لیست QVL مادربردت رو چک کن :11():
-
نقل قول:
رم دوتا عدد 4 گیک مثل هم بگذارید .البته قبل از خرید لیست QVL مادربردت رو چک کن :11():
باقیه قطعاتم داداش خوبه؟
رمو الان دو تا 2 گیگه بزارم دو تا 4 گیگ؟ اون 2تا دو گیگو بردارم؟ ببخشید لیست QVL رو تاسیت مادبرد هست؟
بازم ممنون:11()::11():
-
نقل قول:
داش اینه؟ اگه اینه خوب الانبر طبق نظر شما کدمو باید انتخاب کنم؟ یا مدلشو برام بنویس تشکر:give_rose:یک دنیا ممنون که وقت میزاری داداش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
کینگستون بگیری مشکلی نیست .
-
راستی داداش مانیتورم lg lcd m2394a i هست به نظرت به گرافیکه میسازه و چیزی که گرافیکه هست در مانیتورم نمایش بده؟
راستی cpu core i5 760 8 MB cache هست خوبه مثلا بازی جواب میده؟
-
نقل قول:
راستی داداش مانیتورم lg lcd m2394a i هست به نظرت به گرافیکه میسازه و چیزی که گرافیکه هست در مانیتورم نمایش بده؟
راستی cpu core i5 760 8 MB cache هست خوبه مثلا بازی جواب میده؟
بله آقا مشکلی نیست . پردازنده فعلی هم کاملا مناسبه :1. (23):
-
نقل قول:
بله آقا مشکلی نیست . پردازنده فعلی هم کاملا مناسبه :1. (23):
ممنون اقا امید از پاسخگوی و راهنمای ممنون که وقت میزاری امیدوارم همیشه موفق باشی
-
سلام اقا امید من این کارتو از دوستمون خرید و امرو به دستم رسیدم اینجا باز ازشون تشکر میکنم بابت هر چی و همینطور از شما:give_rose:
اونرو هم الان نصب کردم اصلا مشکل فضا هم نداشت از نظر طولی که یکی دو سنتی تا قسمت فلاپی جا داشت و ارتفاع هم با محفضه هارد فاصله داشتنیم الی یک سانت کلا راحت نصب شد لازم نبود بهش ور رفت:lol:
دریوشم از سی دی نصب کردم الان دارم اخرین ورژنشو از نت دان میکنم تا نصب کنم :great:
در نهایت از همتون ممنونم همیشه موفق باشید البته باز هم مزاحمتون میشم :give_rose::wink:
-
نقل قول:
سلام اقا امید من این کارتو از دوستمون خرید و امرو به دستم رسیدم اینجا باز ازشون تشکر میکنم بابت هر چی و همینطور از شما:give_rose:
اونرو هم الان نصب کردم اصلا مشکل فضا هم نداشت از نظر طولی که یکی دو سنتی تا قسمت فلاپی جا داشت و ارتفاع هم با محفضه هارد فاصله داشتنیم الی یک سانت کلا راحت نصب شد لازم نبود بهش ور رفت:lol:
دریوشم از سی دی نصب کردم الان دارم اخرین ورژنشو از نت دان میکنم تا نصب کنم :great:
در نهایت از همتون ممنونم همیشه موفق باشید البته باز هم مزاحمتون میشم :give_rose::wink:
خوشحالم که طبق محاسباتم این کیس جواب کار شما داد . باید از شرکت آواژنگ هم تشکر کرد که بستر سازی مناسب رو برای پشتیبانی به دوستان ارائه نموده است .
-
نقل قول:
خوشحالم که طبق محاسباتم این کیس جواب کار شما داد . باید از شرکت آواژنگ هم تشکر کرد که بستر سازی مناسب رو برای پشتیبانی به دوستان ارائه نموده است .
باز هم ممنون اگه شما دوستان گرامی نبودید من به مشکل بر میخوردم و یا اصلا کارت نمیگرفتم چون بعضی وقتا نمیشد به فروشندها در بازار اعتماد کرد یا ادم جنس مورد نظرشو که مناسبش باش و مد نظرش رو پیدا کنه:lol:
از اواژنگ هم متشکرم
موفق باشین:give_rose:
-
سلام دوستان خسته نباشید
این کارت اور کلالک شده هست خودش؟؟؟؟؟؟؟
-
-
ممنون از پاسخگویتون دوست محترم
خوب یه چیز دیگه من با 3dmark طبق عکس پاین با اون گزینها تست کردم
نتیجش شد اینعکس پاین
و یک تست دیگه کرده با گزینه سوم یعنی اکستریم و بقیهاون دو گزینه مثل قبلی نتیجش شد این
خوب میخواستم نضری چیزی دارین بدین اگه با گزینهای دیگرم تست مد نظرتون بگین ازتون ممنونم
-
در کل تست تو گیم های جدید قدرت این گرافیک رو به خوبی نشان میده . توصیه میکنم درایور جدید هم دریافت و نصب کنید
-
اره منم نظرم همینه رو بازی بهتر معلومه راستی اون اخرین درایوش منتلش داخلش یا جداست؟
-
توضیحات تکمیلی :
-
ممنون داداش بتلفیلدو گذاشتم برای دان خوب میخواستم ببینم کال اف هم از منتل پشتیبانی میکنه و اینکه از کجا باید منتلو فعال کرد ممنون از پاسخگویی :give_rose:
-
سلام ببخشید دوستان من زیاد مزاحم میشم میگم دوستان این سیستمی که الان دارم به نظرتون فعلا خوبه جواب میده که بزارمیک تا سه سال دیگ ازش استفاده کنم بعد ببینم نسل جدیدتری اومد عوضش کنم
مادر برد GIGABYTE P55A-UD3P
CPU Intel core i5-760 8MB cache
RAM 4GB البته اینو میش به 8 گیگ ارتقا بدم
گرافیک GYGABYTE R9 270X
monitor lcd m2394a
HDD 1tb
میخوام نظرتونو بدونم که فعلا جواب بده یا نهایتا یک قط رو ارتقا بدم بزارم نسلها عوض شه مثلا مادر برد جدید بیاد و رم ddr4 بیاد و فعلا از این استفاده کنم و بعد کلا عوضش کنم ممنون نظرتونو بگید
-
نقل قول:
سلام ببخشید دوستان من زیاد مزاحم میشم میگم دوستان این سیستمی که الان دارم به نظرتون فعلا خوبه جواب میده که بزارمیک تا سه سال دیگ ازش استفاده کنم بعد ببینم نسل جدیدتری اومد عوضش کنم
مادر برد GIGABYTE P55A-UD3P
CPU Intel core i5-760 8MB cache
RAM 4GB البته اینو میش به 8 گیگ ارتقا بدم
گرافیک GYGABYTE R9 270X
monitor lcd m2394a
HDD 1tb
میخوام نظرتونو بدونم که فعلا جواب بده یا نهایتا یک قط رو ارتقا بدم بزارم نسلها عوض شه مثلا مادر برد جدید بیاد و رم ddr4 بیاد و فعلا از این استفاده کنم و بعد کلا عوضش کنم ممنون نظرتونو بگید
دو عدد رم 4 گیگ برند اکستروم بگیر که با هم سازگار باشند و هم با مادربرد .رم خودت هم میتونی بفروشی .
پشتیبانی از منتل هم در بتلفیلد 4 اضافه شده
-
نقل قول:
دو عدد رم 4 گیگ برند اکستروم بگیر که با هم سازگار باشند و هم با مادربرد .رم خودت هم میتونی بفروشی .
ممنون داداش خوب به نظرت این سیستم فعلا جواب میده؟ میخوام اگه جواب میده فعلا ازش استفاده کنم و موقع لازم کلا عوض کنم که ارزش داشته باش که اگه نسلیم قرار تغیر کنه تغیر کرده باشه:11():
-
نقل قول:
ممنون داداش خوب به نظرت این سیستم فعلا جواب میده؟ میخوام اگه جواب میده فعلا ازش استفاده کنم و موقع لازم کلا عوض کنم که ارزش داشته باش که اگه نسلیم قرار تغیر کنه تغیر کرده باشه:11():
بله جواب میده . با خیال راحت ازش استفاده کن . فقط رم هم 8 گیگ کن که تو بازیهایی مثل watch dogs مشکلی نداشته باشی :11():
-
ممنون داداش بابت راهنمایی:give_rose:
-
سلام دوستان ببخشید باز این پستو اوردم بالا یه سوال داشتم من این بازی بتلفیلد 4 رو دانلود کردم عجب بازی هست گرافیکشم حرف نداره
میخواستم ببین چطور منتلرو در این بازی فعال کنم قبلا هم این سوالرو پرسیدم که داش امید لینکی به من دادم کمال خود بتلفیلد بود و عکسی که میزارم مال اونجا بود
در این عکس تو قسمت ویدئو گزینه اولسمت چپ گزینه اول graphics api قرار داره ولی من که تو تنظیمات قسمت ویئو میرم اون گزینرو ندار تاریخ درایو هم 4/17/2014
ممنون میشم کمک کنید
-
نقل قول:
سلام دوستان ببخشید باز این پستو اوردم بالا یه سوال داشتم من این بازی بتلفیلد 4 رو دانلود کردم عجب بازی هست گرافیکشم حرف نداره
میخواستم ببین چطور منتلرو در این بازی فعال کنم قبلا هم این سوالرو پرسیدم که داش امید لینکی به من دادم کمال خود بتلفیلد بود و عکسی که میزارم مال اونجا بود
در این عکس تو قسمت ویدئو گزینه اولسمت چپ گزینه اول graphics api قرار داره ولی من که تو تنظیمات قسمت ویئو میرم اون گزینرو ندار تاریخ درایو هم 4/17/2014
ممنون میشم کمک کنید
سلام
توی سایت بتلفیلد نوشته که برای اجرای بازی با منتل باید این شرایط رو داشته باشی ( برای اون دوستانی که نمیدونن ) :
داشتن حتما ورژن AMD Catalyst 14.1 که از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونید دانلود کنید
ویندوز 64 بیت 7 یا 8 و یا 8.1
و یک کارت گرافیک درست و حسابی
پس شما هم باید برای فعال شدن اون گزینه حتما باید ورژن 14.1 رو داشته باشید.
-
نقل قول:
سلام
توی سایت بتلفیلد نوشته که برای اجرای بازی با منتل باید این شرایط رو داشته باشی :
داشتن حتما ورژن AMD Catalyst 14.1 که از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونید دانلود کنید
ویندوز 64 بیت 7 یا 8 و یا 8.1
و یک کارت گرافیک درست و حسابی
پس شما هم باید برای فعال شدن اون گزینه حتما باید ورژن 14.1 رو داشته باشید.
سلام داداش من ویندوزم 7 64 بیتی هست وکارت گرافیکمم R9 270x هست
و اینم اطلاعات درایو گرافیک خوب مشکل چیه؟
-
نقل قول:
سلام داداش من ویندوزم 7 64 بیتی هست وکارت گرافیکمم R9 270x هست
و اینم اطلاعات درایو گرافیک خوب مشکل چیه؟
ببینید دوست عزیز برای اجرای این بازی بر روی منتل حتما باید از ورژن 14.1 استفاده کنید که ورژن کاتالیست شما 14.4 هست
پس از پست بالا از اون لینکی که دادم ورژن 14.1 رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه.
:11():
-
نقل قول:
ببینید دوست عزیز برای اجرای این بازی بر روی منتل حتما باید از ورژن 14.1 استفاده کنید که ورژن کاتالیست شما 14.4 هست
پس از پست بالا از اون لینکی که دادم ورژن 14.1 رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه.
:11():
باشه داداش من اونو دانلود میکنم فقط ورژنش پاین میاد کلا مشکلی نیست؟ بازم ممنونم
-
نقل قول:
باشه داداش من اونو دانلود میکنم فقط ورژنش پاین میاد کلا مشکلی نیست؟ بازم ممنونم
نه هیچ مشکلی نیست چون بتلفیلد 4 فقط از این ورژن منتل پشتیبانی میکنه و اگه ورژن بالاتر نصب کنید دوباره همین مشکل پیش میاد.
اگر مشکلتون حل شد اعلام کنید.
-
نقل قول:
نه هیچ مشکلی نیست چون بتلفیلد 4 فقط از این ورژن منتل پشتیبانی میکنه و اگه ورژن بالاتر نصب کنید دوباره همین مشکل پیش میاد.
اگر مشکلتون حل شد اعلام کنید.
باش داداش من اینو دانلود و نصب میکنم مشکل رفع شد اعلام میکنم ممنون موفق باشی:great::give_rose:
-
نقل قول:
باش داداش من اینو دانلود و نصب میکنم مشکل رفع شد اعلام میکنم ممنون موفق باشی:great::give_rose:
ممنون.
وقت کردی Crysis 3 رو نصب کن.
:give_rose: